|
|
|

ZADNJA PROSTA MESTA ZA TEČAJ PLAVANJA DOJENČKOV – IZKORISTITE POPUST OB VPISU

Dragi starši, na voljo je še nekaj mest za vpis v tečaj Plavanja za dojenčke in malčke, kjer ob zabavnem čofotanju telovadimo in krepimo celo telo, tako dojenčki kot tudi starši.

Vadba v vodi predstavlja lepo priložnost za aktivno preživljanje prostega časa z malčkom, poleg tega pa je lahko čas v vodi dragocena izkušnja krepitve čustvene vezi med staršem in otrokom, zato vsi starši in dojenčki vabljeni, da zaplavate z nami.

Vsem staršem, ki se do 15. decembra vpišete na tečaj plavanja za dojenčke in malčke, podarimo 10 % popust.

Za več informacij o tečaju, termin ter vpis smo dosegljivi na T: 041 675 075P.S. S tečajem lahko razveselite tudi bližnje ali izberete kaj drugega iz naše ponudbe, na voljo so tudi darilni boni.


Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?