|
|
|

MASAŽA ZA DOBRO POČUTJE

Masaža je terapija za telo in dušo, ki ne le sprosti napete mišice in preganja bolečine, temveč tudi izboljša krvni in limfni sistem telesa, med drugim pa je lahko tudi pot do lepšega videza; učinki masaže so namreč dobro vidni tudi na koži, ki je z redno masažo čistejša, mehkejša in prožnejša.

Dobro vpliva na počutje in splošno zdravje, zato Vas vabimo, da se odločite za masažo v Savna klubu Breza, kjer bo na Vas blagodejno deloval že sam topel prostor, s pridušeno svetlobo in umirjeno glasbo, za Vas pa bodo poskrbele izkušene maserke.

Izbirate lahko med številnimi masažami, po masaži pa je za osvežitev  na voljo tudi bazen ter prostor za počitek, kjer si lahko ob poljubni pijači oddahnete. Da vaša torba ob obisku ne bo pretežka, za vse pripomočke poskrbimo kar mi, saj ob prihodu prejmete čiste natikače in brisačo. Vse navedeno je vključeno v ceno.

Več o ponudbi masažnega studia Savna kluba Breza pa na povezavi ...


Brezin blog pišemo osebni trenerji Kluba Breza, zagovorniki zdravega načina življenja, ki povezuje telesno aktivnost, kakovostno prehrano, sproščanje in še mariskaj. 

V Klubu Breza k vsem programom pristopamo celostno: nudimo celoten spekter wellness storitev, da bi tako dosegli optimalne rezultate.

Želimo si, da bi bil naš blog zanimiv tako našim gostom, ki bodo lahko tu našli vsebine povezane z našimi dejavnostmi ter koristne nasvete, združene na enem mestu, na drugi strani pa tudi ostalim obiskovalcem te spletne strani, ki preko teh vrstic lahko spoznavajo koncept Kluba Breza.
ZADNJA OBJAVA

18.01.2018
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?